Тематичен тридневен латинофестивал ще превърне плажа на „Албена“ в екзотично кътче от Карибите в периода 8-11 юли. На огромна сцена ще се качат едни от най- известните имена в страстната музика от Южна Америка. Кралят на салсата Oscar D Leon от Венецуела ще стартира своето европейско турне именно от България, с което отбелязва 50 години творческа кариера. Специално за събитието от Доминиканската република пристига и световноизвестната бачата банда Grupo Extra, популярна с незабравимите си шоу програми.

В трите дни на фестивала компания ще им правят редица звездни танцьори, както и най-добрите латино DJ-и, сред които Fabrizio Zoro от Италия, Rumbero от Перу, Sabha от Дубай, Mauro от Испания, Vihren и Boris от България и много други. Допълнение към програмата ще бъдат и едни от най- емблематичните латино танцьори като Farid Ferchach и Yami от Франция, Fadi Fusion и Falco & Leti от Испания, Carlito & Mariana от Венецуела. Освен нощните концерти, програмата на фестивала включва дневни плажни партита и нощни афтърпартита в зала
„Перуника“.

Домакините са приготвили богата палитра от подбрани тематични
коктейли и ястия, карибска атмосфера с цветна феерия от плажни орнаменти и много други изненади, пренасящи участниците на горещия и екзотичен юг.

Събитието е напълно безплатно за всички гости, настанени в комплекса.